Offisiell åpning av Fagurmakernes nye hjemmeside!

Endelig er dagen kommet for og offisielt åpne Fagurmakernes nye hjemmeside!

Mye er kommet på plass, og utviklingen av siden vil fortsette fremover i tid. Det er en del materiale som skal overføres fra den gamle siden, og dette er et prosjekt som kommer til å ta noe tid.

Vi vil påminne dere om at den gamle siden vår hadde over 5 millioner treff! Tydeligvis er det mange som er inne på siden vår, så bruk også denne muligheten for å få en omtale av dere. Send oss gjerne informasjon om din butikk / verksted, og legg ved noen bilder. Vi skriver en artikkel om dere og forhåpentligvis kan dette bidra til at dere får flere fornøyde kunder.

Viktig: Dere har fortsatt tilgang til den gamle FUN-siden inntil videre – http://gammel.fagurmaker.no


Viktig informasjon til våre medlemmer!

Dere må registrere en ny brukerprofil med nytt brukernavn og passord under menyen «Logg inn». Ut i fra hvilken medlemskategori dere har, så vil vi sørge for å åpne de menyene dere har tilgang til. F.eks. så vil alle registrerte FUN takstmenn få tilgang til egne undermenyer under «Takst». Styremedlemmer vil få tilgang til egne menyer under «Styret» osv.

Vi gjør oppmerksom på at vi åpner de nevnte menyer for de ulike medlemskategoriene kun for de som har betalt medlemsavgiften for 2018. Har du ikke fått faktura for medlemsavgiften? Send en e-post til Herulf Mathisen, post@centrum-ur.no , så sender vi deg en ny.

Når det gjelder delesøk, så har vi opprettet en lukket Facebook-gruppe «Fagurmakerne Norge (FUN) – Delesøk & Fagdiskusjon». Linken til denne gruppen ligger under menyen “Medlemsområdet”. Denne gruppen er kun for dere som er fagurmakere, og vil ikke bli åpnet for assosierte medlemmer.

Til slutt vil vi henstille til våre medlemmer om å bruke logoen aktivt i deres markedsføring, f.eks. annonser, brevpapir, visittkort, sosiale media mv. Logoene finner dere under «Medlemsområdet».

Herulf Mathisen

Herulf Mathisen

Utdannet på Oslo Yrkesskole, Elvebakken 1974-77. Deretter 4 års læretid hos tidligere Urmakermester Paul Ditlefsen, Tromsø. Studerte 1. avd. juss 2015/16.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *